PIIKKARIT TASA-ARVOPALKINTO HAETTAVANA
15.5.2003 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Opetusministeriö ja Suomen Liikunta ja Urheilu julistavat vuoden 2003 Piikkarit-palkinnon haettavaksi. Piikkarit-palkinto jaetaan vuosittain ansiokkaasta toiminnasta liikunnan ja urheilun sukupuolten välisen tasa-arvon ja moniarvoisuuden edistämiseksi.

 

Palkinnon ehdokashaku on avoin kaikille kiinnostuneille. Palkinnon saajaksi voi ehdottaa yksityistä henkilöä, ryhmää, yhteisöä tai hanketta. Ehdotukset palkittavasta pyydetään toimittamaan Piikkarit-lomakkeella (sis. ohjeet), jonka voi tulostaa SLU-materiaalisalkusta: www.slu.fi/materiaalisalkku tai tilata sähköpostitse: nelli.koivisto@slu.fi

Palautus torstaihin 19.6.2003 mennessä osoitteeseen:

Suomen Liikunta ja Urheilu

Piikkarit-palkinto 2003

00093 SLU

Piikkarit-palkinnon saaja(t) julkistetaan SLU:n tasa-arvoseminaarin yhteydessä Helsingissä perjantaina 17.10.2003.

Parhain terveisin

Piikkarit-palkintolautakunta 2003

Lisätietoja: Nelli Koivisto, Vs. kansainvälisten asioiden päällikkö, Suomen Liikunta ja Urheilu, p. (09) 3481 2605, nelli.koivisto@slu.fi