ARMEIJAN RATOJA KÄYTTÄVÄT SEURAT KOKOUSTAVAT 16.8. klo 11
1.8.2003 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL ja Pääesikunta ovat aloittaneet neuvottelut ratojen yhteiskäytön jatkamisesta tulevaisuudessa. SAL kutsuu seurat palaveriin lauantaiksi 16.8. klo 11.00 Mikkelin radan lähellä olevalle Veteraani majalle.

SAL:n seuroista n. 20-25 seuraa käyttää Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen ratoja. Toisaalta joissain paikoin myös toisinkin päin. Kuten tiedätte on Puolustusvoimien puoella tapahtunut muutoksia maan ja rakennusten omistuksen suhteen. Tästä johtuen on SAL ja armeija aloittanut yhteistyössä neuvottelun ratojen jatkokäytöstä tulevaisuudessa. Neuvottelun henki on ollut hyvää ja yhteistyö kansamme nähdään positiivisena. Tarkoituksena on jatkaa yhteistyötä vähintään yhtä hyvin kuin tähänkin mennessä. Joudumme joka tapauksessa pohtimaan yhdessä mm. ympäristöasioita, rakentamaan yleissopimuksen, mutta myös mallin sopimuksesta seuran ja joukko-osaston välillä jne.

Edellä mainituista syistä johtuen kutsumme ne SAL:n seurat, jotka käyttävät armeijan/rajavartioston ratoja

YHTEISPALAVERIIN, JOKA PIDETÄÄN  MIKKELISSÄ SM-KISOJEN AIKANA ALUSTAVASTI  LA 16.8. KLO 11 VETERAANI MAJALLA (N. 100M RADALTA). Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan vielä myöhemmin. Olisi hyvä, jos pystyisitte kuitenkin alustavasti ilmoittamaan jo etukäteen osallistumisestanne ja edustajastanne heinäkuun loppuun mennessä osoitteella risto.aarrekivi@sal.slu.fi

Kiitos!