Lumilyhdyllä rahaa urheiluseuralle
24.10.2003 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Urheiluseurat ovat tienanneet jo yli 2 miljoonaa euroa SLU:n urheiluarpoja myymällä. Tänä syksynä varainhankintaan on tarjolla Lumilyhty-joulukalenteriarpa, jonka myyntityötä tuetaan lokakuussa käynnistyneellä televisiokampanjalla.

SLU:n perinteinen joulukalenteriarpa on tänä vuonna nimeltään Lumilyhty. Urheiluseurat voivat kerätä varoja toimintaansa myymällä Lumilyhtykalentereita.

Kalenterin myyntihinta on viisi euroa, josta maksutavasta riippuen kalenterin myyneelle seuralle tai joukkueelle jää 2 tai 2,50 euroa.

Arpojen myynti entistä helpompaa

Urheiluseurojen myyntityötä tuetaan tänä vuonna myös televisiokampanjalla. Loka-marraskuun vaihteessa MTV3:lla pyörähtää käyntiin mainossarja, jossa kerrotaan, että ”Pian ovikelloasi soittaa Lumilyhty 2003 -arpamyyjä.”

Joulukuun 1. -24. päivänä klo 18.30 julkistetaan MTV3:n Lumilyhtyohjelmassa ja sen päivän voittonumero, jolla voittaa uuden Peugeot-henkilöauton. Joka päivä arvotaan myös viisi Barcelonan matkaa kahdelle. Voittonumerot voi tarkastaa myös teksti-tv:stä ja www-sivuilta.

Lumilyhty sisältää myös Bonuspelin, joka on raaputettava pikapeli. Kolmella samanlaisella symbolilla on voittanut.

Suomen kaikkien aikojen suurimmat tavara-arpajaiset

Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) erilaiset arpajaiset ovat tuottaneet kuuden vuoden aikana kaikkiaan jo yli 2 miljoonaa euroa urheiluseuroille.

”SLU:n arpajaisten tavoitteena on, että urheiluseuroilla olisi aina saatavilla hyviä voittoja sisältäviä arpajaisia, joissa luvat, palkinnot, logistiikka ja muu byrokratia olisi valmiiksi hoidettu”, SLU:n yhteyspäällikkö Kerstin Ekman sanoo.

Lumilyhtyarpajaisissa on otettu askel eteenpäin: kyseessä ovat Suomen kaikkien aikojen suurimmat tavara-arpajaiset.

Tilaukset netissä, sähköpostitse tai puhelimitse

Urheiluseurat voivat tilata Lumilyhtyarpoja puhelimitse numerosta (02) 512 1100 tai sähköpostilla info@lottex.fi <mailto:info@lottex.fi> .

Tilaus onnistuu myös netin kautta. SLU:n www-sivuilta osoitteessa www.slu.fi <http://www.slu.fi> pääsee eteenpäin.