LEPPÄNEN JA SALMINEN KAHDEKSANNEKSI, JOUKKUE HIENOSTI 4.
6.11.2003 klo 12:00

Suomalaiskilpailijat ampuivat vakuuttavasti ilma-aseiden EM-kisojen toisena virallisena päivänä.

Ensimmäisellä edustusmatkallaan ollut Jenni Leppänen ei kumarrellut kuvia, vaan selvitti tiensä tyttöjen ilmakiväärin finaaliin. Tosin tie oli kivinen sikäli, että hän joutui pudottamaan saman tuloksen 392 ampuneen Hanna Pitkäsen pois kahdeksan parhaan joukosta. Jenni ampui finaalissa kohtalaisesti 98,9, mutta se ei riittänyt häntä nostamaan 8 sijaa korkeammalle. Jennin tulos 490,9. Kolmas edustamme Noora-Mari Syväluoma ampui tuloksen 388

Joukkuekilpailussa Suomi oli neljäs tuloksella 1172, voiton vei Venäjä tuloksella 1183.

Kilpailun voitti neljänneltä sijalta finaaliin lähtenyt Unkarin Zsofia Nagy, joka laukoi huikean finaalin. Nagyn tulos 501,4 (397+104,4).

Naisten olympiakiväärin sekajuoksuissa Suomen Marika Salminen sijoittui kahdeksanneksi tuloksella 366. Teijo Kimpimäen tulos 553 riitti vasta 35.sijaan.

”Nuoret esiintyivät tänään oikein mallikkaasti. Vaikkei tänään mitalleja tullutkaan on kaksi pistesijaa kuitenkin ihan hyvä suoritus”, totesi kisoja seuraamassa ollut Suomen Olympiakomitean valmennuksen johtaja Kari Niemi-Nikkola päävalmentaja Norvapalolle ilmakiväärin jälkeen.