MARKO KEMPPAINEN KOHTI ATEENAA
17.8.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Viimeisenä ampujana lähti Marko Kemppainen kohti Ateenaa.

Lentokentällä skeetampuja Kemppainen pyöri matkalaukun ympärillä ja pakkaili viimeisiä varusteitaan laukkuun. Kun olympiakomitean vaatteet tulivat, niin oli siinä vähän hymyssä pitelimistä kun kokeilin housuja. Vaikka äitini onkin ompelija, niin hänkin puisteli päätään ja totesi, ettei noista nyt ihan housuja sulle saa vaikka kuinka kaventaisi. No asia selvisi,kun katsottiin lappuja housun takana. Niissä luki Timo Tompuri…No kentällä saatiin housut vaihdettua ja pakaasit kuntoon ja keskustelu vakavoitui hieman.

– Ei siellä olosuhteiden puolesta pitäisi olla mitään outoa. Kuumuudessa ja tuulessa on ammuttu ennekin mm. Kairossa. Eihän nuo tulokset mairittele, mitä sieltä on kuulunut, mutta mitään ei ole menetetty enkä lähde mitenkään lyötynä tai harmissaan ampujien alkukangertelun takia, suomussalmelainen mietti.

Marko astuu areenalle lauantaina 21.8, jolloin ammutaan skeetin peruskilpailun ensimmäinen puolisko ja toinen osa sekä finaali ovat sitten sunnunataina.

-ra-