ROBIN HOOD AMMUNTA VASTA-ALKAJILLE
9.9.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hyvät asiat kiertoon. Tässä yksi vinkki, joka tuli esille Jyväskylän seurakohtaamisessa KSA:n väen kertomana.

Vasta-alkajat ja edistyneemmät voivat saada aikaan hauskan ja jännittävän tapahtuman, kun ammutaan Robin Hood-ammuntaa. Siinä ohilaukaukset eivät ole sallittuja. Ammutaan viisi laukasuta. Jos taulusta löytyy esim. vain 3 reikää tarkoittaa se sitä, että Robin Hood on ollut asialla. Robin Hoodhan ampui kaksi nuolta siten, että toinen jäin kiinni toiseen ”pyrstöön” eli meidän kielellä ko.tapauksessa on ammuttuista viidestä laukauksesta kaksi on ammuttu samasta rijästä sisään todella tarkasti, kun taulusta löytyi siis vai 3 reikää, koska ohilaukaukset eivät olleet saalittuja!

Tuosta mestarisuorituksesta, samaan reikään ampumisesta, palkitaan 10 pisteellä/reikä ja annetaan vielä kaupan päälle 1 piste lisää, koska on säästetty paikkauslappu. Sitten lasketaan osumat ja lisätään tässä tapauksessa 22 pistettä (Robin Hood laukaukset) ja lasketaan tulos yhteen.

Näin saadaan todella tasaväkinen kilpailu ja kuka tahansa voi olla voittaja. Ja riemua riittää, kun kaikki palkitaan….

Niinpä niin ammunta ei tarvitse aina olla ryppyotsaista ja ikävää, vaan hauskaa ja pääasia on, että kokeilijalla on paljon positiivisia elämyksiä!

– ra –