Ampumaurheilun tulospalveluohjelman myynti
27.10.2005 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheilun tulospalveluohjelman myynti
Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistykselle

Data-Sovellus Oy ja Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistys ovat sopineet ampumaurheilun tulospalveluohjelman myynnistä ja koulutuksesta. Ohjelman suunnitellut Ari Korhonen jatkaa ohjelman valmistajana ja kehittäjänä. Jälleenmyynnistä, käyttäjäkoulutuksesta ja teknisestä tuesta kilpailutapahtumissa vastaa jatkossa Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Ville Virtanen.

Tulospalvelukoulutusta järjestetään vähintään kerran vuodessa. Lisäksi alueet ja seurat voivat tilata kouluttajan omalle paikkakunnalle.

Tulospalveluohjelman 6.1 –version hinta on 280 euroa. Päivityshinta 5-version haltijoille on 60 euroa. Koulutus ja kilpailujen tukipalvelut hinnoitellaan tarjouspyyntöjen mukaan. Koulutusta järjestetään myös yhteistyössä SAL:n kanssa.

Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistys

Ville Virtanen
toiminnanjohtaja
gsm 050 5977423
e: veevee@iki.fi