Holmberg toisena 10m liikkuvan maalin 60 laukauksen kisassa
3.3.2006 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Krister huomiseen toisena
Tarmo taivastelee

Jos ilmakiväärissä ei tänään mennyt hyvin niin sitä vastoin 10m liikkuvan maalin kisassa menee hyvin. Krister Holmberg on hitaan osaan jälkeen toisena.

60 laukauksen kisassa tänään oli vuorossa ns. hidasosio. Siinä Holmberg onnistui hyvin ja ampui tuoksen 294. Johtopaikkaa pitää kahden pisteen erolla Tsekin tasavallan Miroslav Janus tuloksella 296. Holmberg siis lähtee huomiseen nopeaan osioon toisena. Toinen Vesa Saviahteen tulos oli 290 ja kymmennen sijan huiteilla.

Koskela jatkaa vakuuttvasti

Poikien kisassa Suomen TArmo Koskela jatkaa myös erinomaisia suorituksia. Hän lähtee huomiseen nopeaan ammuntaosuuteen jaetulta kolmannelta sijalta. Edellä ovat vain Valko-Venäjän Caknakis tuloksella 294, toisena Venäjän Romanov 290 ja jaetulla kolmannella tilalla Tarmo Koskela 285.

ra