Kultahippufinaaliin kutsuttujen lista on julkaistu
26.2.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kultahippufinaali 2007 ammutaan 24.-25.3. Ylihärmässä. Mukaan mahtuu tänä vuonna nelisen sataa ampujaa.

Nuorisotoiminnan sivuilla on julkaistu lista Kultahippufinaaliin kutsuttavista ampujista sekä ilmoittautumisohjeet.  Linkki tämän sivun alalaidassa!

Anssin Jussin Areenalla Ylihärmässä käytävässä kaksipäiväisessä finaalissa ammutaan lauantaina 24.3. joukkuekilpailu ja sunnuntaina 25.3. henkilökohtainen kilpailu. Kultahipputoiminta on tarkoitettu alle 15-vuotiaille ampujille.

Kultahippufinaaliin voi päästä osallistumalla kauden aikana maakunta- ja aluekilpailuihin, joiden tuloksia vertailemalla finaaliin kutsutaan rata- ja aikakapasiteetin sallimissa rajoissa mahdollisimman monta ampujaa finaalitapahtumaan. Tänä vuonna karsintoihin osallistui lähes 500 ampujaa.

Kultahippufinaalissa kilpailusarjat ovat tukisarjoja, eli kiväärissä 8IT, 10IT, 12VT, 12HT, 14VT ja 14HT. Pistoolissa kilpaillaan sarjoissa 8IT, 10IT, 12VT ja 14VT. IT=istumatuki, VT=vastapainotuki ja HT=hihnatuki.

Ilmoittautumisaika finaaliin päättyy 5. maaliskuuta, mutta kilpailun järjestäjä toivoo että seurat ilmoittavat finalistinsa mukaan mahdollisimman pian. Huom. ilmoittakaa myös mikäli joku seuranne ampujista ei olekaan tulossa finaaliin. Näin kilpailun järjestäjä voi kutsua vapautuville paikoille kilpailun ulkopuolelle jääneitä ampujia.

Finaaliin ei valitettavasti voitu tänäkään vuonna kutsua kaikkia maakunta- ja aluekarsintoihin osallistuneita ampujia. Kaksipäiväisen kilpailun ratakapasiteetti on jo tällä kilpailijamäärällä viritetty äärimmilleen. Esimerkiksi sunnuntaina kilpailut alkavat jo aamu kahdeksalta ja viimeisen erän ampujat lopettavat urakkansa vasta puoli kuuden maissa illalla.

Riikka Lahti, SAL nuorisopäällikkö

Lisätietoja: /nuorisotoiminta/kilpailutoiminta/kultahippufinaalit/ilma-asefinaali_2007/ampujat_finaaliin/