Puustinen ja Peltonen jatkoon pienoiskiväärin makuun karsinnasta Thaimaassa
9.5.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juha Peltonen ja Jussi Puustinen ampuivat jatkoon pienoiskiväärin makuuasennon maailmancupin karsinnassa Thaimaan Bangkokissa keskiviikkona 9. toukokuuta. Peltonen laukoi 589 ja Puustinen 588 pistettä. Varusteongelmien kanssa edelleen kamppaileva Juha Hirvi ampui 586 pistettä ja karsiutui.

– Teknisesti hyvä veto. En vain ihan pystynyt lukemaan tuulta tarpeeksi tarkasti, varsinkaan alussa, totesi Kotkan Ampumaseuraa edustava 34-vuotias Juha Peltonen.

– Huomiseen maailmancupin kilpailuun lähden luottavaisin mielin. Tuntuma on parantunut kisa kisalta.

Peltonen on ampunut samalla kilpailumatkalla jo pienoiskiväärin makuun karsinnan ja peruskilpailun Australian Sydneyssä toukokuun alussa. Hän oli maailmancupissa 44:s 586 pisteellä.

– Ammuin taas paljon kokeita. Alkuun olin vähän turhan varovainen, mutta nousin alun jälkeen ylös ja sen jälkeen rupesin ampumaan rohkeammin ja se auttoi hieman. Edelleen ammunta tuntuu tosi hyvältä, mutta en saa pisteitä, kertoi Joensuun Ampujia edustava 31-vuotias Jussi Puustinen.

– Huomenna täytyy aloittaa vaan rohkeammin ja hyvällä rytmillä.

Puustinen on kilpailumatkallaan ampunut jo viisi maailmancupin kilpailua. Hän oli ilmakiväärissä 55:s (585 pistettä), pienoiskiväärin täysottelussa 55:s (1138) ja pienoiskiväärin makuussa 41:s (587) huhti-toukokuun vaihteessa Australian Sydneyssä. Thaimaan Bangkokissa hän on ollut ilmakiväärissä 61:s (582) ja pienoiskiväärin täysottelussa 34:s (1152).

Suomalaiset ampuivat tänään vain pienoiskiväärin makuuasennon karsinnassa. Kauden kolmas pistooli- ja kiväärilajien maailmancup päättyy huomenna torstaina pienoiskiväärin makuuasennon kilpailuun.