Nuorten pistoolimaajoukkue leireili ja kisaili Elvassa
23.5.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Viiden päivän turnee alkoi tiistaina 24. huhtikuuta. Kokoonnuimme Länsiterminaaliin aamupäivällä ja suuntasimme kulkumme kohti Etelä-Viroa. Elvassa sijaitseva ampumaurheilukeskus hotellihuoneineen on hyvä paikka leireillä. Kaikki tarvittava löytyy samalta alueelta.

Ensimmäinen treeni ehdittiin tehdä vielä iltasella. Keskiviikkona ja torstaina olikin sitten jo kolmen tiukan treenin aika, välillä syöden ja lepäillen ja hiukan myös ammunnan teoriaa läpi käyden. Vielä perjantaiaamusella oli vaparitreeni.

Erityyppisiä treenejä kertyi kahdeksan, mikä ajallisesti merkitsi yhteensä 22 tunnin keskittymistä itse asiaan. Laukaisumäärät liikkuivat tuhannen molemmin puolin.

Perjantai-illalla alkoi perinteiset Heli Rassin muistokisat nuorten osalta vakiokisalla. Vakiokisan voitti Tommi Kilpeläinen tuloksella 544. Kisat jatkuivat lauantaina vapaapistoolilla. Voiton paukutteli Jesse Peltomäki kohtuullisella tuloksella 541.

Mukana leirillä Repen opastuksella olivat Jesse, Mika, Tommi, Kristoffer ja Henri.

Lisäksi mukaan mahtui Kuortaneen nuori Tuomo Hautala valmentajaisänsä Mikon kanssa. Leiristä jäi hyvä maku ja vastaava ”ruutistartti” tehdään jatkossakin!

Paluumatkalle lähdimme lauantai-illalla kohti kotia ja uusia treenejä.

Pistoolin junnumaajoukkueen harjoitukset leirillä.

–repe-