Liikkuvan maalin kilpailu alkaa vasta torstaina
11.7.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikkuvan maalin kilpailu alkaa vasta huomenna torstaina EM-kilpailussa Espanjan Granadassa. Liikkuvan maalin ampujat, miehet ja pojat, joutuvat urakoimaan normaalijuoksujen 60 laukauksen kilpailun yhtenä päivänä, koska EM-kisa-aikataulu ei mahdollistanut siirtoa.

EM-kisajärjestäjät saivat liikkuvan maalin radat omasta mielestään ampumakuntoon tiistaina iltapäivällä. Virallisten harjoitusten aikana he huomasivat, että taulujen takana olevaa penkkaa on vielä muokattava. Sen jälkeen järjestäjät päättivät siirtää keskiviikoksi suunnitellun hitaiden juoksujen kilpailun eli normaalijuoksujen ensimmäisen puolikkaan torstaiaamupäivään ja toisen puolikkaan, 30 laukauksen nopeat juoksut, torstai-iltapäivään.

Liikkuvan maalin ampujat laukoivat viralliset harjoitukset tänään keskiviikkona. Huomenna he urakoivat normaalijuoksujen kilpailussa pitkän päivän. Mårten Westerlund ja Sami Heikkilä ampuvat poikien kilpailun.