Suomalaisampujien erien ja kilpailujen alkamisajat keskiviikkona
18.7.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kaikkiaan kahdeksan suomalaisampujaa kilpailee tänään keskiviikkona EM-ammunnoissa Espanjan Granadassa. Skeetampujat aloittavat urakkansa ja kivääriampuja Henri Häkkinen kilpailee 300 metrin vakiokiväärin 3 x 40 laukauksen karsintakilpailussa.

Henri Häkkinen ampuu kello 13.15 alkaen Suomen aikaa. Hänen kilpailupaikkansa on numero viisi, joka tällä kertaa on vasemman laidan ensimmäinen paikka karsinnan toisessa erässä.

Heikki Meriluoto, Timo Laitinen ja Marko Kemppainen aloittavat tänään miesten skeetin kolmepäiväisen urakan. Kaikilla skeettareille, miehillä, naisilla, pojilla ja tytöillä, on tänään ohjelmassa kaksi 25 kiekon sarjaa. Heikki Meriluoto ampuu ryhmässä numero yhdeksän kello 11.30 ja 16.30 alkaen. Timo Laitisen ryhmä on numero kymmenen ja se paukuttaa kiekkoja rikki kello 12 ja 17 alkaen. Marko Kemppainen kilpailee ryhmässä 15, joka ampuu kello 12.30 ja 17.30 alkaen.

Marjut Heinonen ja Maarit Lepomäki aloittavat naisten skeetin kaksipäiväisen kilpailun ensimmäisen kilpailupäivän kello 14.30. Heinonen ampuu ryhmässä numero 25 ja hänen toinen kierroksensa on kello 19.30 alkaen. Lepomäen ryhmä on numero 26 ja hän ampuu toisen sarjansa kello 19.00.

Miikka Peltonen ja Jesse Louhelainen ovat jo ehtineet ampua ensimmäisen sarjansa. Molemmat rikkoivat 22 kiekkoa. Haulikkolajien tulokset löytyvät osoitteesta http://www.gestgare.com/esc2007/. Peltosen toinen sarja on kello 15.30 ja Louhelaisen kello 17 alkaen.

Skeettarit kilpailevat vain kolmella radalla. Miehiä ja poikia on yhteensä 21 ryhmää, joissa jokaisessa on kuusi ampujaa. Naisia ja tyttöjä on kahdeksan ryhmää.

Lisätietoja: http://www.gestgare.com/esc2007/