Turunen jättää tehoryhmän valmennuksen nuoremmilleen
1.8.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärivalmentaja Erkki Turunen, 69, on toiminut tehoryhmävalmentajana vuodesta 1998 lähtien.

Heinäkuussa 2007 Turunen oli tehoryhmäleirillä valmennustehtävissä viimeistä kertaa, sillä hän oli jo talven aikana päättänyt jättää tehoryhmävalmennuksen tänä kesänä. Itä-Suomen kivääriryhmän valmentajina jatkavat Mikko Mattila ja Marko Matilainen.

Turunen on ollut tehoryhmätoiminnassa mukana sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Valmentajaparina hänellä on ollut alusta alkaen Mikko Mattila. Parhaimpina tehoryhmätoiminnan aikaisina muistoina Turunen pitääkin Mattilan kanssa käymiään valmennusaiheisia keskusteluja. – Ajatuksemme valmentamisesta kohtasivat, muistelee Turunen.

Mitä elämääsi kuulu tällä hetkellä?

– Nyt on aikaa itsekin ampua ja omassa seurassa (SiUra) jatkan vielä valmentamista. Lisäksi Turusen sydäntä lähellä ovat omat lastenlapset. Erkki odottaa kolmannen lapsenlapsensa syntyvän näinä päivinä. Ja joulukuussa juhlitaan omia 70-vuotispäiviä. – Juhlat ovat tietenkin ampumaradalla, hän paljastaa.

Kiitos Erkille tehoryhmätoiminnan ja nuorten ampujien eteen tekemästä työstä! Ja puhtaita osumia omalle ampujan uralle!

RL