SiUralle neljä SM-mitalia nuorten SM-trapissa
12.8.2007 klo 12:00

Hälvälässä 11.-12.8. käydyissä Trapin ikäkausi SM-kisoissa SiUra oli mukana viiden hengen miehistöllä saavuttaen kolme henkilökohtaista mitalia ja yhden joukkuemitalin. Siilinjärven Urheiluampujat on tulossa tosissaan mukaan nuorten kärkikastiin.

SiUran Ville Räsänen, Joonas Pärnänen ja Jesse Santti voittivat Y20-sarjan joukkuekultaa. Henkilökohtaisessa kisassa Räsänen ampui kultaa Y15-sarjassa loistavan finaalisarjansa ansiosta. Santti puolestaan kävi Jesse Kinnusen kanssa kovan kamppailun Y20-sarjan voitosta jääden kuitenkin yhden kiekon erolla kakkoseksi. Nuori Lauri Miettinen otti Y15-sarjassa pronssia. SiUralaisista Pärnänen ja Jonne Tanninen tyytyivät iloitsemaan seurakavereittensa suorituksista, sillä oma ammunta ei tällä kertaa kulkenut toivotulla tavalla.

Y17-sarjassa Kymppi-64:n Riku Perätalo voitti tiukan finaalikamppailun jälkeen hyvät finaalisarjat ampuneet OSUn Henry Romppaisen ja Juha Perttolan. Y20-sarjan voittaja Jesse Kinnunen analysoi ammuntaansa tarkasti eikä ollut siihen voitosta huolimatta täysin tyytyväinen. N20 sarjassa Merja Mastokangas oli ainoa kilpailija. Kilpakumppaneiden puute ei nuorta naista haitannut, vaan Mastokangas ampui kauden parhaan tuloksensa (20+15+21=56+18) 74.

Sunnuntaipäivän keli oli myös Hollolan Hälvälässä vaihteleva. Sade yltyi finaalien alkaessa välillä rankaksikin ja ukkonen kiersi kisapaikkaa osumatta kuitenkaan kohdalle. Edellisen päivän superhelteen jälkeen sadekeli miellytti kuitenkin monia.