Satu Mäkelä-Nummela ampuu MM-trapin lauantaina
7.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satu Mäkelä-Nummela ampuu naisten trapin haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa lauantaina 8. syyskuuta. Naiset ampuvat kolme 25 kiekon sarjaa, joiden jälkeen kuusi parasta kilpailee MM-mitaleista.

Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava 36-vuotias Satu Mäkelä-Nummela on ainoa suomalainen naisten trapissa. Hänellä on hyviä muistoja Nikosian radalta, jossa hän laukoi MM-pronssia sekä henkilökohtaisessa että joukkuekilpailussa 1995. Hän paukutti silloisessa 125 kiekon kilpailussa rikki 116 kiekkoa. Joukkuekilpailussa Suomea edustivat Mäkelä-Nummelan lisäksi Satu Pusila ja Tiina Viljanen.

Yhteensä 71 naista kilpailee trapissa MM-mitalien lisäksi yhdestä maapaikasta 2008 olympialaisiin Pekingiin. Mäkelä-Nummela on jo paikan Suomelle ampunut voitettuaan maailmancupin Saksan Suhlissa 2006.

Satu Mäkelä-Nummelan ampuma-ajat naisten MM-trapissa:

1. kierros: kello 9.25 (rata D, seema 6).

2. kierros: kello 12.20 (rata A, seema 6).

3. kierros: kello 15.15 (rata B, seema 6).

Kuuden parhaan ampujan finaali kello 17.

Tulokset päivittyvät ryhmittäin osoitteeseen www.issf.tv.

Lisätietoja: http://www.issf.tv