Ilmaolympiapistoolin Ellivuori Shooting Cup hotellin diskossa
29.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Säkylän Seudun Ampujat järjestää ilmaolympiapistoolin Ellivuori Shooting Cupin Hotelli Ellivuoren diskossa. Avoin alueellinen kilpailu ammutaan kolmena viikonloppuna 27.-28. lokakuuta, 17.-18. marraskuuta ja 1.-2. joulukuuta.

– Järjestämme kilpailun hotellin diskossa, johon rakennamme neljäpaikkaisen radan. Kokeilimme kilpailua jo viime vuonna, kertoo Veli-Matti Torikka.

Ellivuori Shooting Cupissa on kaikkiaan kuusi erillistä kilpailua, kun jokaisena kolmena viikonloppuna ammutaan kaksi kilpailua. Jokaisen kilpailupäivän ohjelmassa on 30+30 laukauksen peruskilpailu ja finaali.

– Yleisöllä on mahdollisuus ampua kilpailupäivinä putoaviin tauluihin.

Tarkemman kilpailukutsun löydät Ampumaurheilunetin kilpailukalenterista.