Kuortaneelle kokoontui viikonloppuna 48 nuorta tehoryhmän testileirille
26.11.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuorten tehoryhmän valinta- ja testileirit järjestetään tänä vuonna Kuortaneen Urheiluopistolla 23.-25.11.2007 ja Tanhuvaaran Urheiluopistolla 30.11.-2.12.

Kuortaneella ennätysosanotto

Kuortaneen leirillä viime viikonloppuna oli mukana 32 kivääriampujaa ja 18 pistooliampujaa. Kaksi nuorta haki molempiin ryhmiin, joten yhteensä nuoria oli leirillä mukana 48. Mukana oli lisäksi kolmisen kymmentä omaa valmentajaa ja huoltajaa.

Viikonlopun aikana testileirillä harjoiteltiin, kilpailtiin, testattiin ja opiskeltiin. Ampumaradalla valmentajat tarkkailivat nuorten taitoja sekä asennetta harjoitteluun ja kilpailemiseen. Leirin päätteeksi ammuttiin leirikilpailu. Lisäksi ampujille tehtiin fyysiset testit ja ryhmiin hakeville lisäksi keskittymistesti ja henkilökohtainen haastattelu. Lue lisää ja katso kuvia leiriltä

Tehoryhmä toiminnan tarkoituksena on auttaa ja tukea nuoria lahjakkaita urheiluampujia heidän harjoittelussaan ja valmennuksessaan. Nuoret eivät vielä kuulu maajoukkueryhmiin, mutta tavoite on asetettu kilpaurheilussa menestykseen. Pienryhmiä on tällä hetkellä kivääri- ja pistoolilajeissa. Ryhmät nimetään vuosittain testi- ja valintaleirien perusteella.