Valmentajien huippukohtaaminen 29.-30.3.2008 Vierumäellä
17.12.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Seminaarisarja jatkuu – Valmentajien huippukohtaaminen II järjestetään tänä keväänä Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Pääteemana on arvokilpailuihin valmistautuminen.

Vuosittain järjestettävä valmentajien huippukohtaaminen kokoaa ampumaurheilun valmentajat seuratasolta maajoukkuetasolle pohtimaan ja kuulemaan ajankohtaisia valmennus- ja koulutusasioita. Seminaari sopii hyvin lisäkoulutuksena kaikille SAL:n valmentajakoulutuksiin osallistuneille.

Pääteemana tänä vuonna on arvokilpailuihin valmistautuminen ja siihen liittyvät haasteet. Seminaarissa kuullaan urheilijoiden ja valmentajien kokemuksia kilpailupäivään valmistautumisesta. Lisäksi tutustutaan patruunatestaukseen ja välineiden merkitykseen kilpailusuorituksessa. Alustajina mm. Erkki Seikkula Nammo Lapualta, liiton aseseppä Tapio Säynevirta ja olympiaurheilija Juha Hirvi.

Osana seminaaria päästään myös tutustumaan kiväärin olympia- ja paralympiaryhmän maajoukkueleiritykseen sekä tavataan Pekingiin valmistautuvia urheilijoita.

Ohjelma alkaa lauantaina lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Tarkempi ohjelma nähtävissä helmikuun alussa Ampumaurheilunetissä ja 1/2008 Urheiluampujassa.

Seminaarisarja järjestetään yhteistyössä SAL-valmentajien kanssa.