Juha Hirvi OffSeason-ohjelmassa Urheilukanavalla 23.3.
13.3.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampuja Juha Hirvi on OffSeason-ohjelmassa Urheilukanavalla sunnuntaina 23. maaliskuuta kello 21.25 alkaen.

OffSeason näyttää todellisuuden tulosten takaa. Rallin maailmanmestari Marcus Grönholmin offseason on kestänyt kohta jo vuoden. Grönholm lopetti uransa viime kesänä ja palasi kotiinsa Inkooseen ostoskeskusyrittäjäksi, maanviljelijäksi, huippukuntoilijaksi ja lätkäisäksi. OffSeason kävi ottamassa selvää, miten kovasti Bosse mielii paluuta ralliauton rattiin.

Jo kuudensiin olympialaisiinsa tähtäävä kivääriampuja Juha Hirvi vei OffSeasonin Kouvolan raviradalle. Kovana hevos- ja vitsimiehenä tunnettu Hirvi näytti, kuinka raviohjastajan hommat hoituvat olympiamitalistilta ja sai siinä samalla osansa myös Hirven hyvä kaveri skeet-ampuja Marko Kemppainen.

Pekingin olympialaisiin on valmistautumassa myös purjelautailija Tuuli Petäjä, jolle kisat ovat ensimmäiset. Pitkiä aikoja ulkomailla viettävä Petäjä näytti OffSeasonille, kuinka rauta liikkuu purjehtijankin käsissä punttisalilla.

OffSeason sunnuntaina 23.3.2008 Urheilukanavalla kello 21.15. Vieraina Marcus Grönholm, Juha Hirvi ja Tuuli Petäjä. Toimittajat Laura Lehtonen ja Riku Riihilahti. Tuotanto StoryOf…Oy.