Juha Huttu-Hiltunen voitti joukkekultaa Kypros skeetissä
17.3.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Oulun Metsästys ja Ampumaseuraa edustava ylikiiminkiläinen Juha Huttu-Hiltunen voitti yhdessä Jesse Louhelaisen ja Vesa Pietarilan kanssa miesjunioreiden joukkuekultaa viikonloppuna ammutussa Kypros skeetissä.

Juha ampuu vasta kolmatta kautta kilpaa ja Kyproksen reissu oli hänen ensimmäinen ulkomaan kilpailumatkansa. Lauantain ensimmäisenä kilpailupäivänä kova tuuli häiritsi ja ensimmäinen sarja tuotti 19 osumaa. Seuraavissa sarjoissa alkoi jyvä löytyä ja lopputulos oli erinomainen 112 / 125.

Kun vielä joukkueen kokeneemmat jäsenet ampuivat loistavasti oli tuloksena joukkuekulta Suomeen.

Myös Oulun Seudun Haulikkoampujien Rauli Honka ( Juhan valmentaja) ampui hyvin 119 / 125 kiekkoa

Onnittelut molemmille!

Lisätietoja