Kari Pennasen kova taistelu
16.6.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kari Pennanen ampui erittæin kovan polvituloksen, 196, sotilaiden PM-kisoissa Norjan Elverumissa.

Kari Pennanen taisteli toiselle sijalle sotilaiden pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa Norjan Elverumissa maanantaina 16.6.2008. Karin tulos vakiokiværin puoliottelussa oli hyvæ 580! Kolmanneksi Karin vanavenessæ tuli Jussi Puustinen tuloksella 579, jonka teki myøs Henri Hækkinen. Suomalaisista Kimmo Tulonen ampui 572 ja Juha Rutonen 568.

Suomi oli ylivoimainen kivæærin joukkuekilpailussa ennen Norjaa, joka on lajin ylivoimaisin maa tællæ hetkellæ.

Isopistoolissa Suomi sijoittui puolestaan toiseksi Norjan jælkeen. Paras suomalainen (5.) oli Pekka Vaarala 572 ennen saman tuloksen ampunutta Marko Ræsæstæ. Petri Ylinen ampui 569 ja Annti Jokinen 564.

Huomenna tiistaina ammutaan vakiokivæærin pika-ammunta ja pistoolin pika-ammunta. [mt]