Ampujien olympiajoukkueen mediapäivän videoita, audioita ja juttuja
23.7.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampujien olympiajoukkue vietti mediapäivää Hollolan Hälvälässä tiistaina 22. heinäkuuta. Mediapäivän satoa on ohessa.

Kahdeksan ampujan joukkueesta tapahtumaan osallistuivat Hanna Etula, Marjo Yli-Kiikka, Mira Nevansuu, Marjut Heinonen, Satu Mäkelä-Nummela, Juha Hirvi ja Kai Jahnsson. Joukkueen johtoa edusti Ampumaurheiluliiton valmennuksen johtaja Leena Paavolainen, joka on Suomen olympiajoukkueen ammunnan lajijohtaja. Henri Häkkinen joutui viettämään päivän Olympiakomitean organisoimassa allergiatestissä Helsingissä.

Olympia-ampujat ja Lahden Ampumaseuran jäsenet Heikki Keskitalo, Pekka Wallin, Sakari Paasonen ja Tapio Jurvanen tarjosivat toimittajille ja kuvaajille mahdollisuuden kokeilla ampumista pistoolilla, kiväärillä ja haulikolla. Erinomaisen kestityksen järjesti Hellevi Sundelin.

Olympiajoukkueen mediapäivän juttuja

Ylen Urheiluruudun toimittaja Mikko Laitinen haastatteli kuudensiin olympialaisiin valmistautuvaa kivääriampuja Juha Hirveä ja valmennuksen johtaja Leena Paavolaista. Urheiluruutu esitti haastattelun keskiviikkona. Videon löydät Ylen Areenasta http://areena.yle.fi/toista?id=1384832

Ylen Lahden Radion toimittaja Johanna Talasterä haastatteli haulikkoampuja Satu Mäkelä-Nummelaa. Haastattelun löydät Lahden Radion nettisivuilta http://lotta.yle.fi/rsweblti.nsf/sivut/reissualbumi?opendocument&pageid=Content0BFFD.

Ilkka-lehti julkaisi pistooliampuja Mira Nevansuun haastattelun. Haastattelun löydät täältä http://www.ilkka.fi/teemat/teematarticle.jsp?article=357173.