Marjut Heinosen olympiatavoite: finaalipaikka naisten skeetissä
24.7.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinosen laji Pekingin olympialaisissa: naisten skeet 75 kiekkoa.

Marjut Heinosen ohjelma olympialaisissa 9.-17.8.2008

14.8.2008
Ajat Suomen aikaa
4.00-8.00: skeet, naiset, 75 kiekon peruskilpailu (Marjut Heinonen)
10.00-10.45: finaali, skeet, naiset, 75 kiekkoa, 25 kiekon finaali

Marjut Heinosen vastaukset

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi skeetissä? Finaalipaikkahan se aina tavoitteena on. Sinne pääsemiseksi pitäisi ampua oma ennätys. Finaaliin ei pääse vielä 70 kiekolla.

Miten valmistautuminen on sujunut? Vaihtelevalla menestyksellä. Valmistautuminen ei koskaan suju niin kuin suunnittelee. Aina on jotakin esteitä, joiden yli pitää päästä.

Miten valmistaudut viimeisten viikkojen ja päivien aikana olympialaisiin? Ehtiihän tässä vielä kerätä itseluottamusta omaan tekemiseen.

OK valitsi ampumaurheilun olympiajoukkueen 19.12.2007. Miten aikainen valinta on vaikuttanut valmistautumiseesi? Aikainen valinta oli huojentava ja helpottava tieto ja se varmisti, ettei kisapaikasta tarvitse enää kilpailla, vaan voi keskittyä kauden päätapahtumaan. Perushommaan, harjoitteluun, valinta ei ole paljon vaikuttanut.

Esiolympialaiset ammuttiin Pekingissä huhtikuussa valmiilla suorituspaikoilla. Minkälaiset suorituspaikat ovat maailman muihin ampumaurheilukeskuksiin verrattuna? Pekingin suorituspaikat ovat ihan oikeasti hyvät. En edes keksimällä keksi niistä huonoa sanottavaa. Kiekot ovat vähän erilaiset, kun peruskilpailun kiekot ovat vihreitä pölykiekkoja.