Satu Mäkelä-Nummela olympiatavoite: finaaliin mennään naisten trapissa
24.7.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satu Mäkelä-Nummelan laji Pekingin olympialaisissa: naisten trap 75 kiekkoa.

Satu Mäkelä-Nummelan ohjelma olympialaisissa 9.-17.8.2008

11.8.2008
Ajat Suomen aikaa
4.00-8.00: trap, naiset, 75 kiekon peruskilpailu (Satu Mäkelä-Nummela)
10.00-10.45: finaali, trap, naiset, 75 kiekkoa, 25 kiekon finaali

Satu Mäkelä-Nummelan vastaukset

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi trapissa? Realistinen tavoite on, että finaaliin mennään.70 kiekkoa on rikottava, jotta on finaalissa. Finaalissa alkaa uusi kisa ja siinä voi käydä, miten vaan ja kenelle vaan.

Miten valmistautuminen on sujunut? Vielä en ole paniikkiharkkoja tehnyt. Positiiviset fiilikset. Tulokset ovat pysyneet positiivisesti ylhäällä. ”Se” tulospiikki puuttuu vielä.

Miten valmistaudut viimeisten viikkojen ja päivien aikana olympialaisiin? Normaali kotityöt, Tykkimäki-reissu, kesäteatterissa täytyy käydä ja Tankki täyteen katsoa. Radallakin kyllä käyn ja hieronnassa.

OK valitsi ampumaurheilun olympiajoukkueen 19.12.2007. Miten aikainen valinta on vaikuttanut valmistautumiseesi? Rauhassa olen voinut keskittyä kevään ja kesän kisoihin, kun ei ole tarvinnut antaa mitään pakollisia näyttöjä kellekään. Olen ampunut vain itseäni varten.

Esiolympialaiset ammuttiin Pekingissä huhtikuussa valmiilla suorituspaikoilla. Minkälaiset suorituspaikat ovat maailman muihin ampumaurheilukeskuksiin verrattuna? Radoissa ei mitään vikaa. Silloin oli nurmikot rusehtavia. Nyt ovat varmasti vihertävät – konstilla millä hyvänsä. Ratojen taustat ovat ihan OK. Ammunta ei kyllä radoista takkua, jos on länkälleen menossa. Kyllä se korvien välistä johtuu.