Pekingin olympialaisissa hulppea ampumaurheilukeskus
7.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pekingin olympialaisia varten rakennettu ampumaurheilukeskus, Beijing Shooting Range, on hulppea ja nykyaikainen kokonaisuus. Nopea kiertokävely helteessä oli todella miellyttävä yllätys, kun jokainen suorituspaikka näytti olevan viimeisen päälle kunnossa. Viimeistelyjään tekivät vain televisiotekniikasta vastaavat.

Ampumaurheilukeskuksen esittelyn löydät virallisilta kisasivuilta osoitteesta http://en.beijing2008.cn/venues/bsh/index.shtml.

Haulikkoradat sekä pistoolin ja kiväärin peruskilpailu- ja finaaliradat ovat lähekkäin vain parin sadan metrin päässä toisistaan. Luotilajeilla on erillinen kaikkien lajien yhteinen finaalirata.

Haulikkokeskuksessa on kaikkiaan kuusi rataa, joissa voi jokaisessa voi ampua skeetiä, trapia ja kaksoistrapia. Katsojille on 5.000 paikkaa. Toimittajille on varattu 195 paikkaa.

Luotilajien peruskilpailuareenalla on oma ratansa 10, 25 ja 50 metrin lajeille. Peruskilpailuradoille mahtuu yhteensä 6.100 ja finaaliradalle 2.500 katsojaa. Finaaliradalla toimittajille on varattu 275 paikkaa.