Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela saapui Suomeen
14.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela saapui juhlittavaksi Suomeen torstaina 14. elokuuta. Helsinki-Vantaan lentokentällä väkeä ja tunnelmaa riitti.

Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummelaa olivat vastaanottamassa ne kaikkein rakkaimmat perheenjäsenet Matti Nummela, Patrik ja Sara sekä sukulaiset, ystävät, tukijat, toimittajat, Ampumaurheiluliiton ja opetusministeriön edustajat.

Väkeä tulvi lentokentällä jo hyvissä ajoin ennen koneen aikaistuneesta aikataulusta huolimatta. Mallasjoen Puhallinyhtyeen kajautettua Porilaisten Marssin saapui olympia voittaja sisääntuloaulaan.

Sävelet saivat mitalistin liikuttumaan onnen kyyneleistä, mutta pian sen jälkeen koettiinkin kotiin tulon herkimmät hetket, kun Sadun lapset ja aviomiesvalmentaja Matti kaappasiviat mitalistin onnittelusyleilyyn.

Sukulaisten ja läheisimpien vastaanoton jälkeen mitalistin kukittivat ja toivottivat tervetulleeksi Opetusministeriön ylijohtaja Riitta Kaivosoja ja ylitarkastaja Hannu Tolonen. SAL:n, Orimattilan kaupungin, Olympiakomitean ja OSUn kukistusten jälkeen olikin pitkä liuta Sadun ja ampumaurheilun ystäviä onnitteluvuorossa.

Tiedotusvälineiden vuoro tuli sitten kukituksen jälkeen. Olympiamitalisti pääsi lehtokentältä suuntaamaan kotiin lähes parin tunnin myllytyksen jälkeen.

Kuvat: Matti Erkkilä