SportElite hoitaa Satu Mäkelä-Nummelan, Henri Häkkisen ja muiden olympia-ampujien yhteistyökumppanuudet
14.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalainen urheilumarkkinointiyritys SportElite hoitaa olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummelan ja olympiapronssimitalisti Henri Häkkisen sekä muiden olympia-ampujien yhteistyökumppanuusneuvottelut jatkossa. Ampujien lisäksi SportEliten tallissa on muiden muassa uimari Hanna-Maria Seppälä.

Satu Mäkelä-Nummelan ja Henri Häkkisen lisäksi SportEliten tallissa ovat Hanna Etula, Marjo Yli-Kiikka, Juha Hirvi, Kai Jahnsson ja Mira Nevansuu.

– Olen erittäin otettu, että Satu on valinnut SportEliten hoitamaan asioitaan. Satu on persoonallinen ja erittäin mielenkiintoinen huippu-urheilija yhteistyökumppaneille. Lisäksi SportElite tarjoaa ja mahdollistaa urheilijalle täyden keskittymisen oleelliseen, joten siinä mielessä hän on tehnyt juuri oikean valinnan, kertoi SportEliten nettisivuilla yrityksen toimitusjohtaja Tero Seppälä, joka seuraa olympialaisia Pekingissä veljensä Jeren kanssa.

– Yhteistyökumppaniasioiden lisäksi SportElite tulee vastaamaan Sadun media- ja PR-asioista.

SportElite on vuonna 2003 toimintansa aloittanut urheilumarkkinointiin ja -mainontaan erikoistunut suomalainen yritys. Se kertoo toteuttavansa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden markkinoinnin tarpeita avaimet käteen periaatteella. SportElite edustaa kansainvälisesti ja kansallisesti tunnettuja eliittiurheilijoita sekä urheilulajeja. Lisäksi yritys järjestää tapahtumia, messuja, promootiotilaisuuksia ja hospitalitypalveluita kokonaisvaltaisesti sekä suunnittelee asiakkailleen tarvittaessa oikeat kanavat niiden mainonnassa.