Juha Hirvi ampuu miesten pienoiskiväärin makuuasennon olympiafinaalissa, suora lähetys Ylellä kello 6.30 alkaen
15.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juha Hirvi ampuu miesten pienoiskiväärin makuuasennon olympiafinaalissa Pekingissä kello 11.30 paikallista aikaa eli kello 6.30 Suomen aikaa tänään perjantaina 15. elokuuta. Hirvi lähtee 595 pisteellään viidenneltä sijalta kahdeksan parhaan finaaliin. Hän on pisteen päässä mitalista ja neljän pisteen päässä voitosta. Kisan kärjessä on Ukrainan Artur Aivazian 599 pisteellä, toisena USA:n Matthew Emmons 597 pisteellä ja kolmantena Norjan Vebjörn Berg 596 pisteellä. Ilmakiväärin olympiahopeamitalisti Henri Häkkinen oli peruskilpailussa 47:s 586 pisteellä. Yle esittää finaalin suorana lähetyksenä joko TV2-kanavalla tai FST-kanavalla.

Kotkan Ampumaseuraa edustava 48-vuotias Juha Hirvi ampuu Pekingissä kuudensissa olympialaisissaan. Hän on pienoiskiväärin asentokilpailun vuoden 2000 olympiahopeamistali.

Kilpailua voi seurata netissä osoitteessa http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/Schedule/SH.shtml