Pekkala, Palsamäki ja Meriläinen kilpailevat paralympialaisissa torstaina
10.9.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Erkki Pekkala, Veikko Palsamäki ja Tapani Meriläinen ampuvat ilmakiväärin makuuasennon 60 laukauksen kilpailun Pekingin paralympialaisissa torstaiaamuna. Peruskilpailu alkaa kello 9 paikallista aikaa eli kello 4 Suomen aikaa. Kahdeksan parhaan finaali on kello 12 paikallista aikaa (kello 7).

Paralympia-ampujien valmentaja Pirjo Peltola arvioi suomalaisten virallisen harjoituksen sujuneen ”suht’ hyvin” keskiviikkona.

– Moni ampuja jätti virallisen harjoituksen ampumatta, koska kello 11 alkoi pienoiskiväärin 3×40 laukauksen kilpailu ja moni R3:n ampuja osallistui siihen. Vettä satoi eilen illalla ja yöllä kaatamalla. Nyt aurinko paistaa ja lämpöä on 25 astetta, Pirjo Peltola kertoo.

– Illalla menemme suurlähettilään vastaanotolle – paitsi huomisen kisaajat jäävät kisakylään.

Vuoden 2000 paralympiahopeamitalisti Erkki Pekkala, Veikko Palsamäki ja Tapani Meriläinen ampuvat pienoiskiväärikisansa perjantaina.