Tehoryhmän valinta- ja testileiri 29.-30.11.2008 Vierumäellä
30.9.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kaikki nykyiset tehoryhmäläiset sekä joukko uusia kokelaita kutsutaan tehoryhmän valinta- ja testileirille Vierumäelle marraskuun viimeiseksi viikonlopuksi. Kutsut lähtevät viikolla 42.

Lista leirille kutsuttavista on tulossa tehoryhmän nettisivuille ensi viikon alkuun mennessä. Tarkempi info leiristä selviää leirikutsusta, joka lähetetään henkilökohtaisesti tehoryhmään kuuluville ja leirille kutsuttaville kokelaille. Huom. Jo ryhmässä olevat aloittavat leirin jo perjantaina.

Tehoryhmävalmentajat kokoontuivat suunnittelupalaveriin 26.-27.9. Tampereelle. Mukana oli kaikkiaan 18 valmentajaa. Valmentajamäärän kasvu selittyy sillä, että mukaan uusina lajeina on tullut trap ja skeet.

Palaverissa sovittiin vuoden 2009 aikatauluista ja toimintatavoista sekä vaihdettiin kokemuksia ja kuulumisia.

Mitä on tehoryhmätoiminta?