Swedish Cup 3.-6.1.2009
10.10.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lounais-Suomen alue järjestää kilpailumatkan ilma-asekisoihin Ruotsin Sävsjöhön 3.-6.1.2009. Ilmoittautumiset viikon 44 aikana.

Swedish Cup 3.-6.1.2009

Alueemme järjestää jo kolmatta kertaa kilpailumatkaa Swedish Cupiin Sävsjöhön. Swedish Cupin 2009 kilpailupäivät ovat 3. – 6.1.2009.

Sävsjössä järjestetään myös Pohjoismaiset mestaruuskilpailut ilma-aseilla naisten ja miesten sarjoissa 3.1, joten Swedish Cupin harjoitukset alkavat illalla mestaruuskilpailujen jälkeen.

Alustavan suunnitelman mukaan matkaan lähdettäisiin Turusta 2.1 illalla ja paluu Turkuun 8.1 aamulla. Linja-auto lähtee mahdollisesti Kankaanpäästä ja ajaa joko Tampereen tai Rauman kautta Turkuun ja kokoaa reitin varrelta matkustajia mukaan erikseen laaditun aikataulun mukaisesti. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Mikäli linja-auto lähtee Kankaanpäästä, niin omilla autoilla sinne tuleville tiedoksi, KaA:n ilma-aseradan edustalla on hyvät ja turvalliset pysäköintipaikat.

Matkan hinta riippuu majoituskategoriasta, alustava hinta-arvio n.170 € ja siitä ylöspäin. Hintaan kuuluu matka ja majoitus. Lopullinen hinta määräytyy matkaan lähtijöiden määrästä.

Sävsjöstä on kahdesta majoituspaikasta ennakkovarattu majoitukset. Paikoissa on retkeilymajan tasoisia huoneita ja siitä ylöspäin aina hotellitasoiseen majoitukseen. Enemmistö huoneista on kahden tai kolmen henkilön huoneita.

Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut Jarmo Engblomille puh. 0400 726 327 tai s-postilla jarmo.engblom@pp1.inet.fi

Sitovat ilmoittautumiset viikkoon 44 mennessä, koska majoituspaikat vaativat ennakkovaraukselle vahvistuksen ko. ajankohtaan menneessä.

Matkaterveisin!

JAPI