Kultahippupalkinnot jaettiin Grande Finalessa 1.11.2008
1.11.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vuoden Kultahippuseurana palkittiin Turun Seudun Ampujat, Kultahippuohjaajana Taisto Häkkinen Joensuun Ampujista ja Noora Kivistö Seinäjoen Seudun Ampujista.

Vuoden 2008 Kultahippuseura

Turun Seudun Ampujat (TSA)

Turun Seudun Ampujat on noussut viimeisen kolmen vuoden aikana vauhdilla suurimpien Kultahippuseurojen joukkoon. Seuran ohjaajat ja valmentajat ovat osallistuneet koulutuksiin ja seuralla on tavoitteena kehittyä entisestään.

Seura osallistuu runsain joukoin kultahipputapahtumiin ja turkulaiset erottuvat joukosta aina iloisina ja reiluina kilpakumppaneina.

Vuoden 2008 Kultahippuampuja

Noora Kivistö, Seinäjoenseudun Ampujat (SSA)

Kuortanelainen 13-vuotias Noora Kivistö on lahjakas pistooliampuja. Hän on harrastanut ammuntaa nelisen vuotta ja osallistunut ahkerasti Kultahippukilpailuihin sekä hakenut myös kokemusta nuorten sarjoista. Nooraa kuvaillaan positiiviseksi kaveriksi, joka harrastaa ampumaurheilun lisäksi monipuolisesti liikuntaa.

Nooran valmentaja Eero Hautala palkittiin vuoden 2004 Kultahippuohjaajana.

Vuoden 2008 Kultahippuohjaaja

Taisto Häkkinen, Joensuun Ampujat (JA)

Häkkinen pohtii mielellään ampumaurheilun nuorisotoimintaa ja kultahipputoiminnan tulevaisuuden näkymiä. Hän toimii Joensuun Ampujissa ampumakouluohjaajana yhdessä kokeneen Veli-Pekka Niirasen kanssa.

Vuoden Kultahippuohjaaja tuli mukaan seuratoimintaan poikansa Henrin kannustamana. Henkan Olympiapronssimitalin myötä myös isä pääsi kertomaan tunnelmiaan mediassa. Hänen positiiviset viestinsä nuorisotoiminnan tärkeydestä ovat osaltaan nostaneet ampumaurheilun nuorisotoiminnan arvostusta ja varmasti kannustaneet seuroja nuorisotoiminnan kehittämisessä.

Taisto Häkkinen on hieno esimerkki isästä, joka toimii ampumaurheiluseurassa vaikka oma poika on jo aikuinen ja siirtynyt urallaan eteenpäin.

Lue lisää Kultahippupalkinnoista