Yli 26000 allekirjoittanut täyttä asekieltoa vastustavan nettiadressin
21.11.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Runsaat 26000 ihmistä on allekirjoittanut "Aseiden totaalikiellon vastustaminen"-nettiadressin.

– Ampumaurheilun harrastamisen jatkuminen on taattava Suomessa myös tulevaisuudessa. Aseiden omistamista ei saa kriminalisoida eikä tunnollisia harrastajia syyllistää sairaiden ihmisten tekojen takia. Jokaisella terveellä Suomen kansalaisella tulee olla oikeus perustellusta syystä harrastaa ammuntaa.
Lupakäytäntö tulee olla järkevä ja käytännön tulee olla samallainen koko maan alueella. Aselain tiukentaminen ei saa kohtuuttomasti vaikeuttaa syrjäseuduilla tapahtuvaa harrastustoimintaa eikä harrastuksesta saa tulla vain eliitin oikeus, vetoaa "Aseiden totaalikiekkon vastustaminen"-nettiadressi.

"Aseiden totaalikiellon vastustaminen"-nettiadressi löytyy osoitteesta www.adressit.com/aseet.