Runsaat 36.000 allekirjoittanut täyttä asekieltoa vastustavan nettiadressin
9.12.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Runsaat 36.000 ihmistä on allekirjoittanut "Aseiden totaalikiellon vastustaminen"-nettiadressin.

– Ampumaurheilun harrastamisen jatkuminen on taattava Suomessa myös tulevaisuudessa. Aseiden omistamista ei saa kriminalisoida eikä tunnollisia harrastajia syyllistää sairaiden ihmisten tekojen takia. Jokaisella terveellä Suomen kansalaisella tulee olla oikeus perustellusta syystä harrastaa ammuntaa. Lupakäytäntö tulee olla järkevä ja käytännön tulee olla samallainen koko maan alueella. Aselain tiukentaminen ei saa kohtuuttomasti vaikeuttaa syrjäseuduilla tapahtuvaa harrastustoimintaa eikä harrastuksesta saa tulla vain eliitin oikeus, "Aseiden totaalikiekkon vastustaminen"-adressi toteaa.

"Aseiden totaalikiellon vastustaminen"-nettiadressi löytyy osoitteesta www.adressit.com/aseet.