Tiia Törmälä ehdolla nettiäänestyksessä Vuoden nuoreksi urheilijaksi
10.12.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampuja Tiia Törmälä on nettiäänestyksessä ehdolla Vuoden nuoreksi urheilijaksi. Kolme eniten nettiääniä saanutta urheilijaa pääsee Suomen Urheilutoimittajain liiton äänestykseen, jonka voittaja on Vuoden nuori urheilija 2008.

Rauman Seudun Urheiluampujia edustava 18-vuotias Tiia Törmälä on nettiäänestyksessä ehdolla Vuoden nuoreksi urheilijaksi. Ehdokkaita on yhteensä 37. Raumalainen Tiia Törmälä on Suomen Ampumaurheiluliiton asettama ehdokas.

Nyt äänestys on käynnissä IRC-Galleriassa osoitteessa http://irc-galleria.net/gallup.php?question_id=131951. Äänestys on auki 21.12.2008 asti ja äänestämään pääsevät kaikki kyseiseen palveluun rekisteröityneet nuoret. IRC-Gallerissa on vain perustiedot urheilijoista. Sieltä linkki Nuoren Suomen kotisivuille http://nuorisuomi.fi/vuodennuoriurheilija, jossa on tarkemmat perustelut urheilijakuvineen. Nuoren Suomen urheilijalista on kaikille julkinen, mutta sinne pääsee vain suoralla osoitteella.

IRC-Gallerian äänestyksessä kolme eniten ääniä saanutta urheilijaa pääsee Suomen Urheilutoimittajain liiton finaaliäänestykseen. Nuori Suomi, Kesko ja Urheilutoimittajat jakavat Vuoden Nuori Urheilija 2008 -palkinnon Suomen Urheilugaalassa 12. tammikuuta 2009 Helsingissä. Lisätietoja Suomen Urheilugaalasta löydät osoitteesta http://www.suomenurheilugaala.fi/