Perho kävi yökylässä Satu Mäkelä-Nummelan kotona, "Perho tuli taloon" MTV3-kanavalla 22.1. klo 20
9.1.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Toimittaja Anna Perho on käynyt yökylässä olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan kotona Orimattilan Pennalassa. MTV3-kanava esittää vierailun "Perho tuli taloon"-ohjelmasarjassa 22. tammikuuta kello 20 alkaen. Ohjelmasarja alkoi eilen torstaina 8. tammikuuta Perhon vierailulla Remu Aaltosen kodissa Porvooossa.

– Kevään 2008 tv-tapaus Ruotsista on nyt täällä! Parhaimmillaan puolitoista miljoonaa tv-katsojaa naapurimaassa vetänyt Berg flyttar in nähdään keväällä MTV3-kanavalla toimittaja Anna Perhon luotsaamana. Tammikuun alusta alkaen Anna Perho muuttaa torstai-iltaisin yökylään kaikkein tunnetuimpien suomalaisten luo. Perho tuli taloon -ohjelmassa vieraillaan siellä, missä kamerat eivät aiemmin ole käyneet: tähtien kotona. Kahden päivän ja yhden yön aikana tehdään matka meidän kaikkien tuntemien suomalaisten arkeen ja koti-iltaan, harrastuksiin ja perhepiiriin, kertoo "Perho tuli taloon"-ohjelman sivusto.

– Sarjassa yösijan Annalle tarjoavat muun muassa rocklegenda Remu Aaltonen, Suomen viimeisin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela, kirjailija Leena Lehtolainen, ministerit Jyrki Katainen ja Sirkka-Liisa Anttila sekä hiihtäjäsuuruus Jari Isometsä.

MTV3-kanava esittää 12-jaksoisen "Perho tuli taloon"-ohjelmasarjan 8. tammikuuta alkaen torstaisin kello 20. "Perho tuli taloon"-ohjelman nettisivut löydät täältä: http://www.mtv3.fi/perhotulitaloon/.