Hanna Etula ampui pienoiskiväärillä Royal League -voiton Oslossa
14.2.2009 klo 12:00

Hanna Etula voitti 681,7 (582+99,7) pisteellä pienoiskiväärin 3×20 laukauksen asentokilpailun pohjoismaisen Royal League -sarjan kilpailussa Oslossa lauantaina 14. helmikuuta. Etula ohitti mainiolla finaalisarjallaan (99,7 pistettä) Norjan Kristina Vestveitin ja nousi voittoon peruskilpailun toiselta sijalta. Vestveit laukoi 677,9 (583+94,9) pistettä.

– Tänään oli oikein mukava ampua. Kaikissa asennoissa tuntuma oli hyvä, hollolalainen Hanna Etula kertoi.

– Väsymystä en juurikaan tuntenut, vaikka takana on pitkä leiriviikko. Tavoitteenani huomiseen kisaan on saada pari pistettä lisää polviasennosta.

Pienoiskiväärin Royal League –kisa jatkuu huomenna sunnuntaina. Hanna Etula ampuu 3×20 laukauksen asentokilpailun ja 60 laukauksen makuuasennon kilpailun.

Lahden Ampumaseuraa edustava 27-vuotias Hanna Etula leireili viime viikon Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä valmistautuen ilma-aseiden EM-kilpailuun, joka on Tshekin Prahassa ensi viikonloppuna. EM-kisassa Hanna Etula on yksi naisten ilmakiväärikisan suosikeista, kun hänen meriittilistallaan on vuosien 2007 ja 2003 hopeamitalit.

Pienoiskiväärilajien pohjoismaisen Royal League –sarja, Oslo, Norja, 14.-15.2.2009.

Pienoiskivääri, naiset, 3×20 ls + 10 ls:n finaali: 1) Hanna Etula Suomi 681,7 (582+99,7), 2) Kristina Vestveit Norja 677,9 (583+94,9), 3) Gyda E. Olssen Norja 675,9 (578+97,9).