Nuoret ampuvat ilma-aseilla Suomi-Viro-maaottelun lauantaina Turussa
25.2.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuoret ampuvat ilma-aseilla perinteisen Suomi-Viro-maaottelun Turun Kupittaan ampumaradalla lauantaina 28. helmikuuta. Viro voitti äärimmäisen niukasti edellisen ilma-asemaaottelun Viron Haapsalussa. Maaottelu päättyi tasapisteisiin 44-44, mutta Viro oli parempi sijavertailulla.

Nuorten Suomi-Viro-ilma-asemaaottelun järjestää Turun Seudun Ampujat Turun Kupittaan ampumaradalla kello 10 alkaen lauantaina 28. helmikuuta. Suomen kiväärijoukkueessa ampuvat Sami Korpela, Sami Valkama ja Anton Apprelev sekä Noora Leppäketo, Pia Vahvaselkä ja Elin Liewedahl. Suomen pistoolijoukkueessa kilpailevat Aki Rantakangas, Elias Ruutti ja Jarkko Järvenpää sekä Eveliina Pukkinen, Annukka Riutta ja Tiina Jänkälä. Viron kiväärijoukkueen ampujat ovat Meelis Kiisk, Vladimir Lusin ja Lennart Pruuli sekä Paula Lepparu, Valeria Koljuhhina ja Jelena Potaseva. Viron pistoolijoukkueen ampujat ovat Karl-Adam Kaustel, Dmitri Maksimov ja Kristen Madissoo sekä Lenni Liiv, Janika Bauer ja Gretlin Prukk.

Edellisen ilma-asemaaottelun paras ampuja oli Suomen Juho Kurki. Hän laukoi finaalin ja peruskilpailun SE-tuloksen 697,1 (595+102,1).

Lisätietoja maaotteluista löydät täältä.