Sporttiarpa starttasi 1. maaliskuuta, olethan mukana!
2.3.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Urheiluseurojen oma Sporttiarpa, varainhankintakeino vailla vertaansa käynnistyi 1.3.2009.

Tavara-arpajaiset on urheiluseuroille helppo ja riskitön tapa kerätä varoja seuran tai joukkueen toimintaan. Sporttiarvalla seura ja joukkue keräävät verottomia toimintatonneja seuran kassaan. Arpamyyjän tapaat turnauksissa, kotipihoilla ja kauppakeskuksissa. Arvan hinta on 5 euroa, josta jopa puolet menee suoraan seuralle. Ostamalla arvan tuet paikkakuntasi urheiluseuran toimintaan.

Arpojen myyntiaika 1.3.-30.6.2009. Seuran tilaama määrä toimitetaan täysinä 100 kpl:n erinä. Tilausvaihtoehtoja on kaksi ja myyntipalkkio on tilausvaihtoehdosta riippuen joko 2,50 € tai 2.00 € / arpa. Jokaisessa arpanipussa on kahta eri kuva-aihetta. Tilaa arvat: www.sporttiarpa.fi vielä tänään, sillä se kannattaa.

SLU:lla on vuosien kokemus tavara-arpajaisten järjestämisestä

SLU on järjestänyt Sporttiarpajaisia jo kuusi kertaa aikaisemmin. Vuonna 2008 SLU:n tavara-arpajaiset tuottivat arpojen myyntiin osallistuneille seuroille yhteensä noin 900 000 euroa. Tällä summalla on toteutettu monta urheilu-unelmaa harjoitusleireinä, pelimatkoina tai arkisempina harjoitusvuoroina. Anna siis sinäkin 5 euroa urheiluseuratoimintaan ja ehkä juuri sinä saat upouuden skootterin tai mopon tai jonkun muun tuhansista upeista voitoista!

Urheiluseurojen varainhankinta perustuu pääosin osallistumismaksuihin ja talkootyöhön. SLU helpottaa Sporttiarvalla urheiluseurojen ja -joukkueiden varainhankintaa hankkimalla arpajaisluvan, maksamalla arpajaisveron sekä toimittamalla voitot ja tilitykset.

Voitot ja niiden lunastaminen

Tämän vuoden Sporttiarpajaisissa voittoja jaetaan yli 20 000 kappaletta ja niiden arvo kipuaa lähes puoleen miljoonaan euroon. Sporttiarvan voittojen lunastus on helppoa, sillä www.sporttiarpa.fi – sivustolle on rakennettu ohjelma, jonka avulla nettilunastus toteutetaan vastaavasti kuin Lumilyhty -tavara-arpajaisissa viime vuonna. Sporttiarvassa on kaksi kappaletta tarkistuskenttiä, joiden kuusinumeroiset luvut syötetään kullekin varattuun kenttään. Ohjelma toteaa heti mahdollisen voiton. Sen jälkeen voiton saaja täyttää omat yhteystietonsa ja tieto siirtyy suoraan tavara-arpajaisten käytännön toimeenpanijan järjestelmään, jonka avulla voitot toimitetaan voiton saajalle.

Mukavia kevätyllätyksiä on siis luvassa monelle nettilunastuksen avulla.

Lisätietoja: Christine Heinonen, SLU, markkinointisuunnittelija, christine.heinonen@slu.fi, (09) 3481 2406, www.sporttiarpa.fi