Ilmoittaudu 9.4. mennessä Etelä-Suomen alueen nuorten pistooli- ja kivääriampujien leirille Vierumäelle 22.-24.5.
31.3.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Etelä-Suomen alueen nuorten leirille Vierumäellä (22.-24.5.) voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteessa smy_ry@hotmail.com otsikolla ”nuorisopäällikölle”. Leirin hinta on nuorilta 80 euroa ja huoltajilta 110 euroa. Ilmoittautukaa seurakohtaisesti pääsiäiseen 9.4. mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa ampujan laji (ilma-ase, 50m pistooli, 50m kivääri tai 25m pistooli). Meillä on käytettävissämme 10 ilma-asepaikkaa (ei koko aikaa), 15 kpl 50m:n paikkoja Areena hallissa ja riittävästi 25 ja 50m ampumapaikkoja Heinolan ampumaradalla pistooliammuntaa varten.

Ilmoittautumisessa tulee olla yhteyshenkilö ja seuran laskutusosoite. Laskutus tapahtuu ennakkotiedon mukaisesti seurakohtaisesti. Myös ampujan ikä on hyvä ilmoittaa. Leiri alkaa saapumisella perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina n. 13.00. Tarkemman leiriohjelman lähetän yhteyshenkilöille käsiteltyäni ilmoittautumiset. Perumisen voi tehdä 21.4. asti ilman maksuseuraamuksia. Sen jälkeen maksuseuraamuksia tulee. Mikäli ilmoittautunut sairastuu viime tingassa, tulee sairastumisesta olla todistus, jota vastaan osallistumisen voi perua.

Otattehan huomioon, että ampumapaikkoja on rajoitetusti. Leiri ei ole ampumakoulu vaan sen kohderyhmänä on nuoret, jotka ovat ammuntaa jo harrastelleet aktiivisesti.