Tanhuvaaran ruutiaseleiri 17.-19.4.2009
22.4.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kaakkois-Suomen aluejaosto järjesti 17.-19.4.2009 ruutiaseleirin Tanhuvaaran Urheiluopistolla.

Leirille osallistui yhteensä 41 henkilöä, joista varsinaisia ampujia oli 28. Leirin vetäjänä toimi Matti Hahl ja apulaisina olivat Jaakko Puisto ja Arto Suuronen lisäksi kokeneemmat ampujat opastivat nuorempia heidän opetellessa uusia ampuma-asentoja.

Vaikka leiri oli ns. ruutiaseleiri, niin joukossa oli muutama ilmakivääri- ja pistooliampuja, lisäksi aika moni ampuja oli ottanut ilma-aseen mukaan ja silloin kun eivät päässeet ampumaan ruutiaseilla harjoittelivat ilma-aseilla.

Ammunnan lisäksi ohjelmassa oli sählyn pelaamista ja uimista. Rantasauna oli käytettävissä perjantai-iltana. Lauantaina oli myös sählypelin jälkeen mahdollista käydä saunassa.