Nuoren Suomen Junnukoutsi-verkkolehti ilmestynyt
13.5.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuori Suomi julkaisee maksutonsa Junnukoutsi-vekkolehteä nettisivustollaan. Uusin Junnukoutsi on ilmestynyt 12. toukokuuta. Junnukoutsi-verkkolehti haluaa herättää keskustelua, tuoda esille uusia näkökantoja ja esittellä mielenkiintoisia asioita ja ihmisiä lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille, Nuori Suomi mainostaa.

Nuoren Suomen Junnukoutsi-lehden voit lukea osoitteessa http://verkkolehti.nuorisuomi.fi/etusivu?lehti=4&lehti_pid=13181358. Samasta osoitteesta voit myös tilata verkkolehden ja lähettää verkkolehdestä vinkin kaverillesi.

Uusimman Junnukoutsi-verkkolehden jutut ovat:

  • Pääkirjoitus: Harjoitteluremontti ja terveystalkoot yhteinen asia
  • Vieraskynässä jalkapalloammattilainen Anne Mäkinen
  • Tutkittua tietoa: Jean Coté – Kokeilla vai erikoistua?
  • Huippuvalmentajat yhtä mieltä: Monipuolinen ehtii huipulle
  • Jarmo Mäkelä: Kävikö kaikki liian nopeasti?
  • Lisäksi pohditaan: Kuntopiiriä vai ilmapiiriä?
  • Treenivinkit: Kesäharjoittelu