Skeetin Pohjanmaa-cupin ensimmäisen kilpailu 2.6. Koskuella
1.6.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Skeetin Pohjanmaa-cupin ensimmäinen kilpailu on 2.6. Koskuen ampumaradalla. Yhteyshenkilön puhelinnumero on 050 5126138.

Suomen Ampumaurheiluliiton Pohjanmaan aluejaosto järjestää yhteistyössä seurojen kanssa vuonna 2009

SKEET CUP: 5-6 kilpailua, noin kerran kuussa huhtikuusta alkaen, iltakilpailuna. 50 kiekkoa, Kaikki sarjat. Osallistumismaksu 14 euroa, josta tilitetään aluejaostolle 4 euroa/per ampuja. Viimeisessä osakilpailussa finaali , 50 kiekon lisäksi, jossa ratkotaan tasatulokset. Palkinnot joka sarjan 3 parhaalle.

TRAP CUP: 5-6 kilpailua, noin kerran kuussa huhtikuusta alkaen, iltakilpailuna. Kaikki Trap lajit mahdollisia. 50 kiekkoa, kaikki sarjat. Osallistumismaksu 14 euroa, josta tilitetään aluejaostolle 4 euroa /ampuja. Viimeisessä osakilpailussa finaali, 50 kiekon finaali, peruskilpailun jälkeen. Palkinnot joka sarjan 3 parhaalle.

SPORTING CUP: 3-4 kilpailua. kaikki sporting lajit. 25 kiekkoa compak tai 50 kiekkoa sporting. Osallistumismaksu sporting 14 euroa, compak 8 euroa, joista 4 euroa /ampuja tilitetään aluejaostolle. Kaikki sarjat. Viimeisessä osakilpailussa lisäksi finaali. Palkinnot joka sarjan 3 parhaalle.

YLEISET OHJEET: Pisteet tulevat sijoitukset perusteella. Taulukkoa ylläpitää aluejaoston haulikkovastaava, jolle tulokset lähetetään. Vain kilpailukierroksen tulos jää voimaan, sitä ei voi uusia. Ampuja kuittaa kierroksen jälkeen tuloskortin, hyväksyen siten tuloksensa. 3 parasta sijoitusta kaikista kilpailuista huomioidaan lopputulokseen. Säännöt lajin sääntöjen mukaisesti. Ampujat voivat toimia itse tuomareina. Kilpailu on avoin. Päätuomari ja osakilpailun johtaja on oltava järjestävästä seurasta ja I-tuomarikortillinen. Lisäohjeet ja tiedot jaetaan kun saamme aikataulun valmiiksi.

Voitte ilmoittaa halukkuutenne järjestää osakilpailu Hanna Keinäselle eve.keinanen@elisanet.fi tai p.0445018121. Ilmoittakaa ehdotuksenne ajankohdaksi, paikka ja kilpailun päätuomari.