Oulun Kärppien liigajoukkue tutustui skeetammuntaan Oulunsalossa
12.6.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuluneella kaudella toiseksi SM liigassa sijoittunut kärppälauma katseli vaihteeksi oranssia kiekkoa haulikon jyvän takaa Oulunsalossa perjantaiaamuna

Oulun Kärpät alotti virkistyspäivän Oulunsalon haulikkoradalla skeetammuntaan tutustumisella. Tapahtuman järjestivät OSH.n varapj. ja innokas jääkiekkomies Anssi Puutio ja Kärppien Ari Hilli.

Parituntinen tapahtuma aloitettiin lajiesittelyllä ja lajin turvamääräykset läpikäymällä. Joukkue jaettiin neljään ryhmään, kolme ryhmää harjoitteli skeetradalla ja yksi ryhmä trapradalla. Ohjaajina toimivat Rauli Honka, Marjut Heinonen, Asko Lampinen ja Anssi Puutio.

Tunnin harjoittelun jälkeen jokaisella radalla käytiin karsintakilpailu ja näin saatiin neljä ampujaa loppukilpailuun. Loppukilpailussa ammutiin skeetradan paikalta seitsämän kaksoiskiekkoja, aseen saivat kiekkomiehet laittaa valmiiksi poskelle.

Järjestäjien puolelta kisaa osallistui Marjut Heinonen joka kisan hoitikin kotiin, mutta muutaman kiekkoparin joutui Marjut ampumaan. Lyhyesta harjoitteluajasta huolimatta myös oranssiin kiekkoon alkoi pelaajilla osumia tulla. Muita sijoituksia ratkottiinkin kärppäpelaajien kesken pitempään. Vieraista huomasi, että oli laji kuin laji kisa otetaan tosissaan eikä armoa anneta.