Juho Kurjella selvät tulostavoitteet poikien pienoiskiväärin EM-kilpailussa
10.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kankaanpään Ampujia edustava 17-vuotias Juho Kurki on asettanut itselleen selkeät tulostavoitteet uransa ensimmäisiin poikien pienoiskiväärin EM-kilpailuihin. Hänen tähtäimessään on 1150 pistettä täysottelussa ja 590 pistettä makuuasennon kilpailussa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Juho Kurki kilpailee EM-mitaleista poikien pienoiskiväärin makuuasennon kilpailussa tiistaina 14. heinäkuuta ja poikien pienoiskiväärin asentokilpailussa torstaina 16. heinäkuuta. Kisat ovat hänen ensimmäiset ruutiaseiden EM- tai MM-kilpailunsa. Kurki on kilpaillut kaksi kertaa ilma-aseiden EM-kilpailussa. Hän oli 24:s 586 pisteellä Sveitsissä 2008 ja 26:s 587 pisteellä Tshekissä tänä vuonna.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi pienoiskiväärin täysottelussa?
– 1150 pistettä.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi pienoiskiväärin makuuasennon kilpailussa?
– 590 pistettä.

Onko sinulla päälajia vai ovatko molemmat sinulle samanarvoisia?
– Päälaji on 3×40.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Hyvin, eilen (8.7.) ammuin viimeisen harjoituksen ennen kisoja ja kaikki tuntuu olevan kunnossa.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Niin kuin mihin tahansa muuhunkin kisaan. Pidän pään kylmänä.