Mopsi Veromaan tavoite EM-trapissa: ”Oma ennätys olisi kiva”
10.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

– Ainahan uusi oma ennätyskin olisi kiva, Sibbo Skyttegilleä edustava 28-vuotias Mopsi Veromaa hahmottelee tavoitettaan trapissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Mopsi Veromaa kilpailee naisten trapin EM-mitaleista 17. heinäkuuta. Hän on tänä vuonna sivunnut ennätystään 69 kiekkoa, kun hän oli 18:s Münchenin-maailmancupissa toukokuun puolivälissä. Veromaa on voittanut tyttöjen trapin MM-kultaa 1999 Lempäälän Kokkovuoressa. Trapin ja kaksoistrapin joukkuekilpailuissa hän on ampunut neljä EM-hopeaa ja EM-pronssin.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi trapissa?
– Tuloksellisesti tietenkin toivon yltäväni paljon parempaan kuin viimeaikaiset suoritukseni. Ainahan uusi oma ennätyskin olisi kiva. Minun tyylini lähteä kisoihin on enempi "teen parhaani ja katsotaan kuinka pitkälle se riittää".

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Ammunnan kulussa ollut hieman ongelmia Münchenin maailmancupin jälkeen. Aika heittelehtivää on ollut kisoissa sekä harjoituksissa, mutta täytynee vain palauttaa usko osaamiseen eikä panikoida turhia.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Menen Pohjolakiekkoon viikonloppuna (11.-12.7. Orimattila) hakemaan viimeiset mahdolliset "hienosäädöt" ja maanantaina menen hoidattamaan hierojalle lihakset vetreiksi.