Juho Hannonen tähtää omaan ennätykseensä trapin EM-kilpailussa
13.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava 20-vuotias Juho Hannonen tähtää omaan ennätykseensä poikien trapissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Juho Hannonen kilpailee poikien trapin 125 kiekon kaksipäiväisessä kilpailussa 19.-20. heinäkuuta. Hannonen on ampunut kolme maailmancupin kilpailua mqs-ampujana tänä vuonna: Saksan Suhlissa hän rikkoi 108 kiekkoa toukokuussa, Valko-Venäjän Minskissä 102 kiekkoa kesäkuussa ja San Marinossa 106 kiekkoa kesäkuussa. Hannosen on ampunut ennätyksensä 111 kiekkoa huhti-toukokuun vaihteessa 2008 Saksan Suhlissa.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi trapissa?
– Kysymyksessä on omalta kohdaltani ensimmäiset Euroopan mestaruuskilpailut. Tulostavoitteeni on oman henkilökohtaisen ennätyksen rikkominen, minkä kautta finaaliin pääsy. Ensimmäisenä arvokilpailuna sieltä lähdetään myös hakemaan oppia ja kokemusta.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin. Tällä hetkellä suoritan varusmiespalvelusta Hämeen Rykmentissä Urheilukoulussa. Urheilukoulu on antanut erittäin hyvät mahdollisuudet valmistautua kilpailuihin. Urheilukomennusvuorokausia on tullut ja niitä olen käyttänyt tehokkaasti hyväkseni.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Hiljennän tarkoituksella harjoittelua viimeisellä viikolla. Viimeiset päivät rentoutumalla ja yhtenä päivänä olisi tarkoitus käydä pari sarjaa ampumassa. Varmaan myös mökillä saunomassa! 🙂