Mårten Westerlundin tähtäimessä mitalisijat liikkuvan maalin EM-kilpailussa
14.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Raseborgs Skyttaren 20-vuotias Mårten Westerlund tavoittelee mitalia poikien liikkuvan maalin normaalijuoksuissa ja sekajuoksuissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Mårten Westerlund kilpailee poikien liikkuvan maalin normaalijuoksujen kaksipäiväisessä kilpailussa 14.-15. heinäkuuta ja sekajuoksuissa 16. heinäkuuta. Mårten Westerlund on ampunut poikien pienoiskiväärin sekajuoksujen joukkuekilpailuissa Sami Heikkilän ja Tomi-Pekka Heikkilän kanssa MM-kultaa 2008 sekä Tomi-Pekka Heikkilän ja Jarmo Toivan kanssa EM-kultaa 2008. Lisäksi hän on voittanut ilmakiväärin normaalijuoksujen joukkuekilpailuissa Samin ja Tomi-Pekan kanssa EM-hopeaa ja sekajuoksujen EM-pronssia 2009. Henkilökohtaisissa kilpailuissa Westerlund on ampunut pienoiskiväärin sekajuoksujen EM-pronssia 2008.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi normaalijuoksuissa ja sekajuoksuissa?
– Totta kai sijat 1-3 ja tulos jotain siinä 585-590 pistettä normaalijuoksuissa oli ihan jees ja sekareissa noin 385-393 pistettä.

Onko sinulla päälajia vai ovatko molemmat sinulle samanarvoisia?
– Minun mielestä normaalijuoksut on minulle parempi laji.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Olen yrittänyt harjoitella, mutta harjoittelu ei ole ollut niin kovin helppoa, kun olen varusmiespalveluksessa.

Miten valmistauduit viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Viimeisinä päivinä pidin vähän taukoa, ettei tullut ammuttua liikaa.