Niko Hyvärisen tavoitteena kymppisakki kaksoistrapin EM-kilpailussa
14.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava 22-vuotias Niko Hyvärinen tavoittelee kaksoistrapissa kymmenen parhaan joukkoon pääsyä ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Niko Hyvärinen kilpailee kaksoistrapissa keskiviikkona 15. heinäkuuta. Hyvärinen on tänä vuonna kilpaillut kaksi kertaa maailmancupissa: hän oli ennätyksellään 134 kiekkoa 35:s Saksan Münchenissä 17. toukokuuta ja 128 kiekolla 32:s San Marinossa 20. kesäkuuta.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi kaksoistrapissa?
– Varsinaista sijoitustavoitetta en voi vielä itselleni asettaa, mutta päässä olen pyöritellyt kuitenkin kymmenen parhaan joukkoon pääsyä, jos vain kaikki natsaa kohdalleen. Tämän lisäksi omaa ennätystä toki lähden parantelemaan.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Hyvin pitkälti töiden merkeissä, harjoittelemassa olen käynyt silloin, kun aikataulu on sille mahdollisuuden antanut. Muuten harjoittelu on sujunut kohtuullisesti eikä ole syytä murheeseen.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Käyn tekemässä valmistavan harjoituksen ennen reissuun lähtöä, vähintään kaikki seemat läpi kertaalleen. Samalla katsotaan tarvitseeko mihinkään kiinnittää erityistä huomiota.